TESTOSTERON PROPİONATE kürü
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
TESTOSTERON PROPİONATE kürü
Arkadaşlar daha önce sustanon primabolan küründeydim ancak sustanon çok yağlı olduğu için ağrılarından yürüyemeyecek duruma geldim ve 8.haftada kestim.bugün salonda bir abim propionate küründen bahsetti.ağrısı olmadığından ve çabuk cevap aldığından söz etti.deca'yla birlikte 8 hafta kullansam sizce nasıl olur?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: TESTOSTERON PROPİONATE kürü
Esterleri uyuşmuyor o yüzden tavsiye etmem (tabi söz konusu durabol değilse)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
cevap için teşekkürler.bu arada salonda araştırdım biraz, dediğin gibi deca'yla değil de primabolanla kullanıyorlar genelde.zaten sustanon'un içindeki steroidlerden biri.sırf sustanon ağrısından ve eczane kürü mantığından kurtulmak için kullanmayı düşünüyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
bendede aynı durum oldu. acayip ağrılar çektim. ama kalça ödeme alıştı ağrı yok. yani bırakma devam et kalçan alışır. bir kalçaya 5 mlden fazla vurma. enjeksiyondan sonra muscoril+voltaren sür. 2 ml 2ml kalçalara eşit şekilde vur sıkıntın hiç olmaz.
-
- Yeni Üye
iğne vurulan yerlerde ağrı hemen hemen bütün ilaçlarda oluyor başka marka ürün kullanan arkadaşlarımdada ağrı olduğunu söylüyolar, tam kas içine vurman lazım birde bende bazen hiç ağrı olmazken bazen oluyodu mesela bazen iyi denk getiremiyodum galiba 

-
- Yeni Üye
arkadaşlar öyle böyle değil,yürüyemediğimi biliyorum.ki enheksiyonu yaptırdığım eczane bu konuda tecrübeli bir yer.vücudum aşırı tepki veriyor.alkolle ovdum,volteren,muscoril hepsi denendi.bir türlü o lanet ağrılar azalmadı.ama propionate kullananlar sustanon gibi ağrı olmadığını söylüyorlar.aklıma yatıyor bu yüzden.
kac mg vuruyosun sen kardesım tek seferde?Aynı sorunu ben yasadım yataktan cıkamadıgımı bılıyorum.
-
- Yeni Üye
firatram yazdı:kac mg vuruyosun sen kardesım tek seferde?Aynı sorunu ben yasadım yataktan cıkamadıgımı bılıyorum.
250 susta,100 prima.karıştırıp vuruyorum.
Mg lar cok degilmis ben 2 gune bolmustum bacaktan Z trak yontemiyle enjekte ederek cozmustum.
Z trak dedigim igneyi vuricagin yeri parmaklarinla sikicaksin ignenin deriye girdigi yerle icerde kasa girdigi yer ayni dogrultuda olmuyor dolayisiyla ilac cikis yolu bulup geri tepmiyor.googledan bak gorsellerden z track injectiom diye arat.
Bide İlaclari karistirmadan ayri ayri vurmayi denesene ayri yerlere yani agrinin kaynagi miktarin cok gelip kasin emmedigi ilacin kas icine emilirken verdigi aci diye dusunuyorum.
Z trak dedigim igneyi vuricagin yeri parmaklarinla sikicaksin ignenin deriye girdigi yerle icerde kasa girdigi yer ayni dogrultuda olmuyor dolayisiyla ilac cikis yolu bulup geri tepmiyor.googledan bak gorsellerden z track injectiom diye arat.
Bide İlaclari karistirmadan ayri ayri vurmayi denesene ayri yerlere yani agrinin kaynagi miktarin cok gelip kasin emmedigi ilacin kas icine emilirken verdigi aci diye dusunuyorum.
-
- Yeni Üye
firatram yazdı:Mg lar cok degilmis ben 2 gune bolmustum bacaktan Z trak yontemiyle enjekte ederek cozmustum.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, kas ilacı emerken o acı yaşanıyor.ama kısa zamanda bir çözüm bulamazsam elimde sustanon olmasına rağmen vazgeçeceğim bu kürden(zaten eczane kürü diye bayağı dalga geçtiler salonda).
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir