Öncelikle formunuza yeni katılmış bulunmaktayım uzun zamandır formun takipçisi olarak bir çoğu konu başlığını incelemiş bulunmaktayım sonunda üye olabildim Şimdi değerli hocalarım abilerim yaşım 17 bu sporu ciddi anlamda yapmak avrupa dozajında yarışmalara girmek istiyorum ve bunun doğrusunda antreman yapıyorum ama belli bir başarı yakalamak için kür kullanmak artık zorunlu gibi bir şey oldu.bu doğrultuda yaklaşık 4 5 ay sonra küre girmeyi planlıyorum fakat bu konuda sizlerin bilgisine ve yardımına çok ihtiyacım var.2 yıldır bu sporu yapıyorum son bir yıldır düzenli olarak hiç aksatmadan yapıyorum ve bu işi gerçekten çok severek yapıyorum hobi olarak değil yaşam tarzı olarak Boy 180 Kilo 84 Yağ oranım % 11-12 arası Kol ölçüm 42 Omuz 126 Göğüs 117 Bel 79 Bacak 60 Evet saygıdeğer hocalarım abilerim ölçülerim bunlar şuan definasyondayım yağ oranımı %9 a kadar çekmeyi düşünüyorum kasım gibide az yaplanarak temiz 5-6 kilo kas ekleyecek bir kür yapmak istiyorum ve en az zararla işin içinden çıkmak istiyorum kafamdaki düşünce testo.e +pirmobolan veya boldenon kickstart olarakta dianabol olarak düşündüm bu konuda sizlerin yardımına çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim Saygılar.
yarısma adı altında uzun kurlere gırersın sonra bır daha sonra daha fazlası sonra daha fazlası 23 24 yasına geldıgınde bır bakarsın yılın 6 ayı kurde gecer saglını gelcegını ılerde cocugun olmama ıhtımalını dahı goze alıp erken yasta ölüm işhtimalını goze alabılıyorsan gir ama sırf derece ıcın bana yanlıs gelıyor kı federasyon cok cıddı tetkıkler yapıor nac dısında yarısmayacaksan fantazı ve macerya gırme duzenlı sporunu yap
Samet_61 görüşlerine saygı duyuyorum.evet dediğin tehlikelerin ve risklerin farkındayım bu yüzden başlangıç olarak hafif bir kür yapmak istiyorum ve devamının geleceğinin kesinlikle farkındayım.zaten bu yüzden sizlerden yardım istiyor alacağım zararı minimuma indirmek bilinçli bir şekilde bu işi yapmak istiyorum.yaşım çok genç olduğu için 18 yaşımda yapacağım falat şimdiden sorma nedenim yapacağım kür doğrultusunda para biriktirmek Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler saygılar
Big_ramy yazdı:Samet_61 görüşlerine saygı duyuyorum.evet dediğin tehlikelerin ve risklerin farkındayım bu yüzden başlangıç olarak hafif bir kür yapmak istiyorum ve devamının geleceğinin kesinlikle farkındayım.zaten bu yüzden sizlerden yardım istiyor alacağım zararı minimuma indirmek bilinçli bir şekilde bu işi yapmak istiyorum.yaşım çok genç olduğu için 18 yaşımda yapacağım falat şimdiden sorma nedenim yapacağım kür doğrultusunda para biriktirmek Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler saygılar
vucudunun kurden sonra receptorlerı tamamen kapatıp bır dha dogal testo uretemeyecegını dusun evlendın cocugun olmasını ısteyeceksın bıurda canlı sprem uretemeyeceksın 17 yasında gırdıgın kurlerın elbet bır bedelı olacak dusunsene evlısın ve esınle ılıskıye gıremeyeceksın ve halıyle sonu gelmıs bır evlılık olabılme ıhtımalı olacak pıyasadakı ılacların bı cogu zaten fake nerde ne sekıdle ne sartlarda uretıldıgı bılınmyeyen ılaclara denk gelıp mıkrop kapma ıhtımalınde var az daha sabırlı ol supplement kurlerıne yonel kı steroıdle yapacagın kas hıc bır skeıdle kalıcı olmayacak kur bıtecek 2 3 ay sonra kutlenın cok buyuk oranı gıdecek o yuzden sımdıden gırıp kutleme kutleme katım gıbı bır dunya sureklı kure gırmeden yok masrafın kazanacgın ve kaybedeceklerını ıyı dıusun yas olarak erken gelısımını tamamen tamamla 20 yasına kadar platoya ulasana kadar gıdebıldıgın kadar 20 ye geldın artık gelısım olmuyorsa hedeflerın ıcın ozaman bır daha dusun kolay gelsın..
Ölçülerine bakarsak formun iyi duruyor Şimdi genç yaşta küre girmenin birçok sağlık açısından negatif yönünü anlatıyoruz onu artık yazmayacağım Arkadaşlar faydası da yok 17-18 yaşında küre girmenin. Hormon üretiminiz zaten tavan. Adele max verimi alıyor hormonlarınızdan. Küre girip niye reseptörlerinizi baltalıyorsunuz ? Bu yaşlarda küre girmek en fazla yüzde 15-20 katkı verir ki o da değecek bir katkı değildir. 2 yıl daha bekleyin yüzde 70-80 lerde verim alın,sağlığınız da cebiniz de kalsın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777 MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM