İlk kür uygulamam

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
asolar
Yeni Üye

İlk kür uygulamam

Mesaj gönderen asolar »

Merhabalar,

steroidforumtr sitesine yeni üye oldum. 1979 doğumluyum, ve bb ile tnaışıklığım 2001 yılına dayanıyor. kilo almak amaçlı başladığım serüvenim 1.82 boy ve 65 kilodan 1,5 yıl sonra gainerlar ve çok sıkı çalışmalar ile 80 kiloya kadar geldi. 2003 yılında oldukça fit ve yağsız bir şekilde ve steroid olarak da 2 kere primobolan vurulmak sureti ile bu noktaya gelmişken şehir ve iş değişikliği nedeniyle istanbula taşınarak biraz spor hayatım sekteye uğradı.

aradan geçen yıllarda yılda 1-2 ay form kazanmak amaçlı çeşitli şekillerde spor salonlarına gittim geldim. 2014 yılının eylülünde şirketimin spor salonuna öğlenleri tekrar başlamak suretiyle ara vermeden sporuma geri döndüm. 80 kilo %22 lik yağ oranı ile tekrar başladığım noktadan bugün 79 kilo ve 2 ay önce ölçüldüğüm kadarıyla %15 yağ oranı ile devam ediyorum. şu anki ölçülerim ölçebildiğim kadarıyla

kol:39
bel: 88
gogus: 106
omuz: 125
bacak: 56

olarak görünüyor.

Amacım, daha fit, daha karın ve bacak bölgesi gelişmiş, daha üçgen bir vucuda sahip olarak 85-90 kilo seviyesine çıkmak, yağ oranımı da %12 / %10 seviyelerine çekmek.

Eylülden beri whey, creatine, amino hapları, cla ve vitaminler kullanıyorum.

checkup yaptırdığımda özellikle hangi değerlere baktırmam gerekir bilmiyorum ama herşeyim normal değerlerde görünüyordu son 2 yıldır.

Şu noktada sizin bilgi ve deneyiminize güvenerek sizden hedeflerim doğrultusunda kür tavsiyesi ve yardımlar rica edeceğim. Temin konusunda bu forumda yardımcı olabilecek bir kişi olduğunu biliyorum ancak özel mesaj gönderme yetkim olmadığından forum üzerinden kendisine mesaj gönderemedim. Mail adresine bu yazının bir benzerini gönderdim, umarım kendisi görecektir :)

Kafama takılan sorular var nacizane:
1. iğneleri kendim vurabilir miyim? yoksa vurduracak birini mi bulmalıyım? 2. seçenek sanki daha zor, eczaneci tanıdık vs bulmak lazım ya da bu işi yaparım diyen çevremde birini bulmam lazım.
2. kullanımda yanlışlık yapıp bir kaza yapmak istemem, sizden detaylı anlatım rica ederim.
3. karacigerim, bobreklerim, libidom ve psikolojim konusunda uyaracağınız noktalar var ise yazmanızı rica ederim.
4. beslenme konusunda yogun bir iş yaşamına sahip olduğumdan zorluklar çekip işin kolayına kaçıp whey tarzı şeyleri de kür ile birlikte kullanmam sorun yaratır mı?

Eğer bu küre başlayacak olursam ki üstteki konularda çok olumsuz şeylerle karşılaşmam umuyorum, karar verme ve uygulama ve sonuçları ile ilgili resimli paylaşımlarla burada paylaşma niyetim var.

Şimdiden teşekkürler.
madmax29

Re: İlk kür uygulamam

Mesaj gönderen madmax29 »

valla güzel detaylı uzun uzun yazmışın ama aslında sorularının bütün cevapları forumda var...yinede cok kısa cevaplarla geçelim

1- evet kendin vurmayı öğren özellikle bacaktan youtube da bir sürü video var...ben sürekli bacaktan vuruyorum 3 kür bitirdim nerdeyse

2- ikinci soru birinciyle bağlı - cok detaylı videolar var.

3- kürde zaten libido ve psikoloki süper oluyo güç ve istek tavan yapıyo bunu düşünmen yersiz kür sonu pct duruma göre bakılır

4- ben kürlerimde supplement desteğini oldukça fazla kullanıyorum cünkü her ögün et tavuk vs yeme şansım olmuyor çalışanlar için 100gr proteini ordan alıyorum...

son olarak ölçülerini vs..yazmışın ama bence bir foto koydan sana ne tarz bir kür ideal olur söylebiliriz...yani bulk mu definisyon mu clean bulkmu yoksa bridge bir kür mü.
asolar
Yeni Üye

Mesaj gönderen asolar »

madmax29, çok teşekkür ederim öncelikle cevapların için, özellikle ilk sorunun yanıtını bu şekilde okumak beni rahatlattı, galiba bizzat kendim sorup yanıtlarını duymak beni rahatlatacaktı, mazur görün.

ocak ayından ve bugünden birkaç foto koyuyorum, umarım fikir verir.
http://i.imgur.com/pyurslg.jpg
http://i.imgur.com/603gkwE.jpg
http://i.imgur.com/Pihkxly.png

teşekkürler.
madmax29

fiziksel halin direk bir definasyon kürüne müsait görünüyor...burda ilaç tercihi önemli zaten testo p. yanına ya masteron yada trenbolone act. koycan winstrol tabletide son bir ay clen ile kombine edip bol kardiyo ve iyi bir diyetle çok güzel sonuçlar alır bu fizik...bana sorarsa ben masteronu pek beğenmedim daha önce kullandım , masteron sanki arabaya atılan son kat show room cilasi gibi bişey...yani diyelimki adam indi %10 onlara vucud parça parça cıkmaya başladı hadi bide masteronla bruce lee gibi çelik görünsün sıkılaşsın sertlessin dedirten bir ilaç anabolik etkisi zaten keyfe keder...ama trene gelince o anaboliklerin kralı :) adı üstünde kral hem yağ yaktırıyo hem kas kaybını sıfıra indiriyo hem deli gibi protein sentezini arttırıyo...ve anabolik gücü en yüksek ilaç...e bu kadar güzelse neden herkse kullanmıyo cünkü biraz yan etki ve kademe durumu var...yan etkilerinden biliçli adam herşeyi harfiyen yaparsa benim gibi kuranbiliyo...kademe derken zargana gibi bi adam kullanırsa e diyo king dediniz en iyi dediniz bana nie bişey olmadı e olmaz tabi senin daha 100gram natürel kasın yok almışın eline ışın kılıcını oynuyosun. sizin formunuz tren için müsait 8-10 haftalık bir kür idealdir 8 hafta bitiminde 1 aylık winstrol - clen kombinesi ile altın vuruş yapılır hedefe ulaşılır...tabi low carb diyet şart bol protein şart. kardiyo şart bunlar olursa yaza plaj vucudu sizde garanti...biraz bölgesel eksikleriniz var onlara ağırlık verin ilk gördüğüm gögüsler kesin extra çalışmalı cünkü omuzlar öne geçmiş...daha sonrasında bakarız..kür temini için lennox hocayla irtibata geç o sana yardımcı olacaktır. kolay gelsin
asolar
Yeni Üye

Mesaj gönderen asolar »

çok teşekkürler değerli yorumların için madmax29. açıkçası benim aklıma dogrudan definisyon yapmak gelmezdi. ilk kürde klasik bulk kürü uygularım, testo enant, deca ve dianabol ile 12 hafta girerim diye tahmin ediyordum. testo enanth yerine testo p belki olabilir diye de aklımdan geçiriyordum. tabii okuduklarım gördüklerimden bu sonuca varıyordum. kas yüzdem yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önceki ölçümde %40 olmalı, bunu yag oranını azaltıp biraz arttırabileceğim ve kilo da alabileceğim bir kür olarak görüyorsanız neden olmasın diyorum. yalnız, ilk kür için tren biraz ağır olabilir mi? yazdığın diğer ilaçların da yan etkilerini forumdan bir araştırıp okuyayım.

göğüs ve karın ve alt bacak kesinlikle daha ağırlık vermem gereken bölgeler. bel bölgesi yaglarını verirsem gercekten harika olacak.

dediğim gibi özel mesaj atamadığımdan irtibata geçemiyorum, forum konularında da pek bilgili satyılmam, yetki almak için de belirli bir post vs gerekiyor da olabilir belki emin değilim. lennox veya iron_man ile irtibata geçmek de isterdim ancak basligi görmelerini ummaktan başka birşey yapamıyorum.

sevgiler ve tekrar teşekkürler dostum.
madmax29

lennox hocanın imzasında mail adresi var mail at ordan iletişime geçin lennox4177@gmail.com ben yinede yazayım...teknik olarak kürlerin mevsimi olmaz densede ben şu an girilecek bir bulk kürünü mantıklı görmüyorum önümüz yaz klasikte herkesin definasyona girdiği dönem bunun bir sürü nedeni var su kaybı hava sıcaklığı sıcaklarda ağır antrenman yapamama durumu yazın iştahın azalması vs...bu nedenle bulka girmek mantıklı değil...önünde iki seçenek var bence...ya önümüzdeki kışa kadar natürel devam et bir bulk bir definasyonla seneye dene...yada bence fiziken yeterlisin tren gibi bir ilaçla hem büyü hemde yağ yak...trenin güzelliği birazda ordan definasyonda genelde ilaçlar yağ yakımı ve sertlik verirken büyüme odaklı pek değildir ama tren hem büyütür hem yağ yakar hemde kas kaybı yaşatmaz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir