İlk Kürüm (resimli)
İlk Kürüm (resimli)
Merhaba hocalarım
21 yaşında 190 boy, 88 kg yim
Şuanki ölçülerim soğuk kol:40 göğüs:110 omuz:132 bacak 56 bel:90cm
2 yıldır bodybuilding yapıyorum
1-12 hafta 500 mg testo enanhate -iran malı
1-12 hafta 400 boldenon - vermoje
Beslenmem: günlük Kilo başı 2-3 gr protein, Kilo başı 4 gr karbonhidrat hiç bir şekilde yağ tuz kullanmıyorum sadece günlük az miktarda zeytin yağı günlük 3-4 litre su içiyorum
Supplementlerim: olimp bcaa, nitrotech, universal 3001 Amino, Ultimate kreatin
Vitamin olarak: supradyn all Day, B12, çinko ve milk thistle
Sorum vitaminleri ve milk thistle leyi ne zaman içmeliyim ve proviron almalıyım kür hakkında görüşlerinizi söylermisiniz etkili olur mu bna ve kaç kilo kuru kas kazanırım
21 yaşında 190 boy, 88 kg yim
Şuanki ölçülerim soğuk kol:40 göğüs:110 omuz:132 bacak 56 bel:90cm
2 yıldır bodybuilding yapıyorum
1-12 hafta 500 mg testo enanhate -iran malı
1-12 hafta 400 boldenon - vermoje
Beslenmem: günlük Kilo başı 2-3 gr protein, Kilo başı 4 gr karbonhidrat hiç bir şekilde yağ tuz kullanmıyorum sadece günlük az miktarda zeytin yağı günlük 3-4 litre su içiyorum
Supplementlerim: olimp bcaa, nitrotech, universal 3001 Amino, Ultimate kreatin
Vitamin olarak: supradyn all Day, B12, çinko ve milk thistle
Sorum vitaminleri ve milk thistle leyi ne zaman içmeliyim ve proviron almalıyım kür hakkında görüşlerinizi söylermisiniz etkili olur mu bna ve kaç kilo kuru kas kazanırım
En son bodyclub tarafından Çrş Ara 10, 2014 10:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Servet Dağlı
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: İlk Kürüm (resimli)
Dostum resmini inceledim biraz yagli bir görüntün var.
Testeron enanthte ile beraber daha farkli etkili seyleri kombine edebilirsin..
Nandrolne decanota yanına methandrestelon ve stanazol ile beraber guzel bir kombin yapabilirsin. .
boldenon guzel fakat uzun sure kullanildiginda etkili olabilen bir ürün .
tavsiyem kür boyunca diyetinede dikkat edersen fazla yaglanmadan ve su tutmadan kas kütlesi kazanabilirsin.
yukaridaki ürünler su tutar gibi gozuksede guzel bir dyetle beraber temiz buyuyebilirsin..
vitaminlerini ve milk thistle sabah kahvaltidan sonra icebilirsin.
basarilar kolay gelsin
Testeron enanthte ile beraber daha farkli etkili seyleri kombine edebilirsin..
Nandrolne decanota yanına methandrestelon ve stanazol ile beraber guzel bir kombin yapabilirsin. .
boldenon guzel fakat uzun sure kullanildiginda etkili olabilen bir ürün .
tavsiyem kür boyunca diyetinede dikkat edersen fazla yaglanmadan ve su tutmadan kas kütlesi kazanabilirsin.
yukaridaki ürünler su tutar gibi gozuksede guzel bir dyetle beraber temiz buyuyebilirsin..
vitaminlerini ve milk thistle sabah kahvaltidan sonra icebilirsin.
basarilar kolay gelsin
Hocam teşekkür ederim artık küre başladım diyet yaparak yağ oranımı azaltabilir miyim?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
yaparsın bu ilaçlar tren gibi yağ yakıcı değildir ama diyet yaptığında ( kaliteli karbonhidrat tabikide alacaksın ) şekere yüklenmeden çalıştığında yağ oranın düşer fakat keşke biraz daha vücudunun üzerine koysaydın demoralize etmem istemem fakat alt yapın 2 yıllık gibi durmuyor
- Servet Dağlı
Dostum diyet yaparak yag oranini azaltabilirsin tabiki,sadece seker ve islenmis gidalarida kesmen kafi olmayabilir bununla beraber aldigin karbonhidrat oranini da dusurmen gerekebilir,vucut durumuna göre karbonhidrati düşürüp yukseltebilirsin fakat bir müddet düşük karbonhidratli bir duzende gitmende fayda var
kolay gelsin
kolay gelsin
hocam yağ oranım düşer inşallah tuz şeker abur cubur kullanmıyorm programa sadık kullanıyorum kürü 14 haftaya çıkartma gibi niyetim var daha ilk haftasındayım zaten bakalım ne kadar gelişicem
- Servet Dağlı
Bir sorum daha var 12 hafta enanhate küründen sonra 4 hafta uzatıp propionat winstrol girsem nasıl olur
- Servet Dağlı
Devam edebilirsin dostum ama kur yapcaksan boluk parca yapma derim etkili bir şekilde girip sonra birakman daha faydali olur.
nasıl yani hocam zaten kür 12 hafta sürüyor hocam definasyon kürü ne zaman yapmalıyım o zmn hem 4 hafta uzatıp yağ su da atarım dıye dusunmustum fikriniz needir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 0 misafir