Öncelikle herkese merhabalar, 21yaşındayım,8yıldır basketbol ile uğraşıp bıraktım,1yıl kadar fitness yapip son 2yıldır body ile uğraşıyorum. Boyum 2metre kilom 106 beslenmem oldukça iyi uykumda düzenli kullanmadığım supplement yok.(Gainer,whey protein,bcaa,creatin,glutamine,krom,multivitamin vs.) bu halde bile boydan kaynaklı olarak bazı adeleler dolmuyor(üst gögüs,omuz) Sporda belli seviyeye geldiğim için bir abinin yardımıyla; 16 testosterona E 250mg 20ml Decaplex 275mg/ml 60tablet 10mglık danabol 2x Pregnly5000 aldim lakin kullanımıyla ilgili herkes farklı birşey söylüyor, kafamdaki kür; 400test 250 deca Danabolude Piramit yapayim diyorum 8haftalik bir kür olmasını istiyorum. Bu süreçte kimi arkadaş saç dökülmesinden bahsediyor buna nasıl engel olabilirim ? Birde kalçadan değilde bacaktan enjekte edersem aynı sonucu alirmiyim? Daha çok acemi olduğum için vereceğiniz tüm bilgiler altın değerindedir,şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Dogru yoldasın. Ben diyorum ki Steroid .............n. Madem bu ise gonul verdin Steroidsiz olmaz. Kaliteli ilac ve düzgün bir kür programının yanı sıra iyi beslenme ve antremanla sonuc alırsın. Kür ile ilgili yorumum ise 500 testo 400 deca idealdir. Yolun acık agırlıkların çok olsun
En son ozcany tarafından Pzr Şub 23, 2014 7:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.